Nybliven arbogabo!

Jaha! Då bor man i Arboga då :)

Har haft lägenheten sedan 1 April men har rustat och målat massor innan jag flyttade in nu i helgen. Det är också därför jag har varit jättedålig på att blogga, jobbet och lägenheten har sugit musten ur mig.

Sovrummet i nya lägenheten ville jag ha vitt. Låter enkelt va? Måla vitt liksom, inga problem! När man köper färg på Cheapy blir det problem, dom har ingen aning om vad vitt är. först fick jag grått, sen fick jag beige. Det minsta rummet i lägenheten tog längst tid och förstörde mitt tidsschema totalt. Det blev ganska stressigt här på slutet. Det enda som fattas nu är lister i vardagsrummet och sovrummet, men det får vi ta när jag har fått bort lite grejjer och fått i ordning lite bättre.

Jag säger bara en sak! Flytta aldrig när du är sjuk! Det var nog det värsta jag har varit med om. Hosta ,snora och få andnöd av att går upp för alla trappor. Kände mig så jäkla taskig att jag inte kunde hjäpla till mer än vad jag gjorde...

Nu sitter jag och käkar Ben & jerry´s Strawberry cheesecake, tänkte se om det funkar likabra som alvedon...och Ja, jag mår nog lite bättre nu :)

Ska ta lite kort på lägenheten sen när jag fått i ordning allting.

Känns som mitt liv kommer bli så mycket bättre här i Arboga! Glad är jag :) (Sjuk men glad)



Längtar lite till 8 Maj :)


RSS 2.0