Hemma...

Jaha då var man hemma...kom hem i Fredags.
Jag har inte haft tid att skrivit tidigare för det har vart fullt upp.

Känns bra att vara hemma  men ändå inte...saknar Claude massor.
Men jag haft försökt intala mig att det inte alls är länge kvar tills han kommer hit..så..det känns bra.

Igår kom Fie över! Vi käkade pizza och pratade massor. har saknat henne jue! Vi hade tänkt gått ut på köpingsfesten men vi kände att vi inte hade lust alls...vi däckade båda två i soffan vid midnatt..haha!


Idag ska vi upp till mama och papas sommarstuga för att gratta mama på morsdag. Ska nog försöka sola lite också..har inte blitt av i Usa. Blek är jag! Usch..


Hejhej!



Igår 25/5

Igår var vi till Manhattan med Josh och Stephany. Jag försökte hitta en affär...som tydligen inte fanns...skit irriterande. Men vi gick in på Macys istället..där jag köpte lite grejs.

Stephany har velat visa mig Southstreet seaport ett bra tag nu..så vi tyckte att det var dags nu. Passade bra nu också eftersom vädret var helt underbart.
Stället var jättefint. Utsikten var underbar och drinkarna var billiga och starka..hah!
Vi gick upp på övervåningen där den bästa utsikten var för att käka. Jag käkade tiger räkor till förätt och pasta till varmrätt. Jättegott!

Efteråt så bestämde vi oss för att gå över Brooklyn Bridge..jag höll på att dö en sväng för jag var så jäkla mätt men det gick bra.

Idag:


Jag är sjuuk....jätte förkyld! Skitjobbigt....Men jag är bestämd att inte förlora dom här sista dagarna...Så idag ska vi ut och käka med Danny och hans flickvän. Josh och Stephany kommer troligen också hänga på.




Stephany och Josh på tåget




Jättegod drink som hette Miami vice. Blandning av pina colada och jordgubbs daquiri




God var den..



Utsikten var helt underbar






Brooklyn Bridge







Manhattan by night

Fiddlesticks!

I går var vi ute i Manhattan på ett ställe som hette Fiddlesticks! Kul ställe med riktigt bra musik. Drack massa drinkar och shots. Kul kväll!
Men seg dag idag...



Jag och Josh



Claude och Ashley



Darcy, Claude, Kate och Marc




Jag och Claude


Booo

Saknar min Fie!!

Vi ses väl nästa fredag?!
 Förfest hemma hos mig innan vi går ut på köpingsfesten!





Manhattan

Igår var vi somsagt till Manhattan. Det var väldigt varmt men det funkade ändå.
Jag köpte lite kläder och ett par skor på Forever 21 och lite godis och grejs på Dylans Candybar. Vi var också till West village där jag skulle handla upp mina vinstpengar. Jag hade tänkt köpa en plånbok från Mark Jacobs...men dom hade inte färgen som jag vill ha...såå trååkigt! Vi åkte dit i onödan...

Efter Dylans så blev vi hungriga. Jag har alltid velat äta på restaurangen som finns i Central Park ( Stort sex and the city fan är jag...Restaurangen där Carrie möter Big och båda ramlar i vattnet..komma ihåg?) Stället hetta Boathouse och dom hade världen finaste utsikt. Lite halvdyrt var det men vi kände för att skämma bort oss lite.

Efter det så åkte vi ner till Time Sqaure för att gå på bio. Terminator salvation. Inte alls min typ av film men den var helt ok.


Det ända som är planerat i den 28 gradiga värmen idag är middag med Claude, Mary och Claude´s mamma. Annars har jag ingen aning.

Hejhej!



En annan del av West village..




Sol Claude




Jag



Jag käka svärdfisk...Aldrig käkat det förut..Konsistensen var som kött! Riktigt gott!



Claude käkade kyckling..och en jättgod grönkål (tror jag att det var)




Efterätt..Cheesecake med rabarbergrejs



Usikten



Bio!
 Låt mig påpeka att drickan jag köpte var en mellan storlek......Jag var tvungen att använda båda händerna för att lyfta upp den
. USA! USA!

Atlantic city!

Japp! Igår var vi till Atlantic city! Efter 2 timmars bussfärd var vi framme i mini lasvegas.
Claudes mamma gick direkt för att börja spela på enarmade banditer, medans jag och Claude gick ner till vattnet. Man kunde gå hur länge som helst där, kändes precis som man var utomlands i något varmare land.
Efter en stund blev vi hungriga. Jag kände inte alls för någon finfancy restaurang så det fick bli Burger King! Jag kom på den smarta iden att vi kunde sitta så vi hade utsikt över havet. Dålig ide! Först kom en fiskmås och såg söt ut...tills den började gapa...och då kom det 10 till! Dom var helt galna!! Vi gav upp och gick tillbaka in. Vi såg sen att dom hade lappar som sa att restauragen inte kunde ersätta mat som tas av naturen = Galna fåglar.

I wanna gamble! sa jag till Claude. Så vi gick tillbaka till kasinot vi kom ifrån.
När man köper en bussbiljett till Atlantic city för 35 dollar så får man tillbaka 30 dollar att spela för. Fråga mig inte hur det går ihop men jag klagar inte.

Jag spelade en sväng ock forlorade typ allt...(som tur var så bjöd Claude mamma mig på biljetten dit..så jag förlorade inte riktigt ändå) Sen blev jag trött på det så vi gick och shoppade lite.
Sen blev jag spelsugen igen! Jag växlade in så jag hade 40 dollar. Jag spelade för ungefär 35 och vann 155 dollar!!! Ungefär 1200kr! Jäklar vad glad jag blev!
Dom pengarna ska jag troligen shoppa upp idag...en sväng till Marc Jacobs butiken...

Jaa! En sväng till Manhattan idag i 25 graders värme!

Hejhej!



Boardwalk





Mat



Fiint!



Claude vid havet




155 dollar!!










Dagarna som va

Seeg med att blogga igen..jag vet..

I förrgår så var vi till Brooklyn museum..trevligt trevligt. Sen gick vi en sväng i det kalla vädret så jag kunde ta lite kort på biblioteket  och lite annat.

I går gjorde vi typ ingenting på dagen..vi har vänt om dygnet totalt så vi sover gansa länge..vilket jag inte tycker är någe bra alls....känns som dagarna bara försvinner.
På kvällen bestämde vi oss för att gå ut och käka sushi. Jag har hört talas ett ställe som heter Blue ribbon..som tydligen skulle vara bra..och det var det! Dom var lite snåla med riset bara..det var det ända som var dåligt.

Nu är kl 12.41...och jag har nyss vaknat..blää...Claude sover fortfarande...

Jag ska nog tvinga ut honom idag så vi kan åka in till Manhattan och Empire state building. Vill hinna med massa...för jag åker ju faktiskt hem nästa vecka...



Brooklyn Museum




Biblioteket




Minnesgrej för armen..eller nått..
Grand Army Plaza




Jag




Sushi




Claudie




Sake!!!







Igår 16/5

Igår var vi till Manhattan. Shoppade lite i Soho sen åkte vi upp till Time Square för att gå på bio och käka! Änglar och Demoner! Vi beställde biljetter til kl 22.00 så vi hade tid att käka före.
Så vi gick rakt över gatan till ett mexicanskt ställe..kommer inte ihåg namnet.. men jäklar vilken bra service och god mat...Billigt var det med! Gratis nachos med salsasås..plus påfyllning när det var slut. Gratis är gott!

Filmen var helt ok..men jag tyckte om Davinci koden bättre.



Claude beställde in ett berg..meden buritto uppepå




West village

Jag är bakfull..men glad! Vi hade skitkul igår! Jag tror vi gick runt till 4 olika barer och drack massa kannor öl på varje ställe...haha!
På vägen hem gick vi till McDonald´s för Danny ville äta.
Det var en tjej och kille där inne (som inte var mycket äldre än mig) som såg rikitigt slitna ut. Danny sa att dom troligen var uteliggare. Jag kände direkt att jag ville göra någonting ,så innan vi gick ut så köpte jag två big mac och lämna på deras bord medans vi gick förbi. Dom blev jätteglada och sa: Aww You rock! Thank you soo much!
Jag känner mig så stolt! Känns verkligen skönt att göra något för någon som man vet uppsakttar och behöver det.


Nu väntar jag på att Claude ska komma hem så vi kan åka till Manhattan...Jag har massa saker som jag har planerat att köpa.




Öööl!




Claude, Josh, Stephany och Danny



Jag och Stephany




Underbart när bartendern inte har en aning om vad han håller på med!...Min favoritdrink gudfadern ska egentligen serveras i whiskeyglas...Han serverade i vanligt grogglas...och fyllde upp hela glaset...för 6 dollar!!




Jag ser ganska skyldig ut...



och efter några drinkar så blir det såhär...

Mot Manhattan!

Utgång i Manhattan ikväll! Glaaad!




Nytt linne från Forever 21
Me likey!

Hej

Igår var vi ut och käkade på en mexikansk restaurang vi Park slope med Danny och hans tjej Carrie. Riktigt trevligt var det och jättegod mat! Efteråt åkte vi tillbaka hit och spelade kort...liknande ölspelet i Sverige..fast lite roligare om jag ska vara ärlig.

Idag var en seg bakfylledag....har inte gjort någonting...Joo..vi åt pizza från Papa John´s...

På fredag blir det en trip in till Manhattan igen. Har tänkt hitta lite presenter till folket hemma...svårt detta...Hjälp?




Restaurangens egna underbara guacamole som dom tillagade vid bordet



Carrie och Danny


Claude åt burrito...jätteovanligt



Jag







Dagen efter pizzaaa






Hemmai Brooklyn!

Vi kom hem ungefär vid 16.00..men jag har inte orkat bloggat förens nu..seeeg!
Vi åkte kl 20.30 igår kväll och var framme i Allentown Pennsylvania ungefär kl 22.30. Jag, Claude, Pam, Dan, Pam´s bror Paul och hans vänner gick till en bar och drack massa öl och någon slags energidrink med 6,6 % alcohol...hah usch! Efter baren gick vi till grannhuset och satt runt en eld och pratade till kl 4.30 på morgonen..jättemysigt.

Nu är jag seg och vill sova...här har ni massa foton!




Jag fick sitta i baksätet.....




Fiiiire!



Pam




Dan, Claude och nån



Fråga mig inte varför Pam ligger på backen..Claude ser skadeglad ut iallafall



Bakfyllemat!
Wendy´s reklam : It´s much better then fastfood..It´s Wendys!
Fia säger: Bullshit! Sammalikadant som alla andra!



Jag somna en stund..och när jag vakna så ser jag att Dan sover...
.



På hemvägen åkte vi över Brooklyn Bridge


Impuls!

Nu sticker vi till Pennsylvania! Övernatta i studenthem på ett collage!

Hejhej!



Ny T-shirt från Marc Jacobs! Wiee!

Braa låt!


Vaarmt!

Idag var vi i Manhattan! Vi hade massa tågproblem först men sen kom vi äntligen fram till West village. Efter en del gående kom vi fram till Marc Jacobs butiken..lovely! Rea på massa Marc Jacobs grejjer..så ja köpte lite smågrejjer och en t-shirt. Utanför affären så hade dom en loppmarkad...en hel gata...jätte mysigt var det..men jag hittade inget där.

Sen blev det en liten promenad igen..tillslut så kom vi fram till Noho och gick ner mot Soho..Jag hade köpt lite grejjer på Forever 21 som ja ville byta in...herregud vilken jäkla kö det var där inne. När jag väl var framme vid kassan så sa dom att jag bara kunde från tillgodokvitto..suck...jaja

Det är mycket varmare i Manhattan än i Brooklyn så jag klädde mig självklart för varmt. Jag ångrar att jag inte tog mina gladiatorsandaler..hade varit mycket skönare än tygskor och strumpor..usch

Nu är vi hemma...trötta..men jag känner ändå för att gå ut..vi får se va Claude och hans vänner säger.




Loppmarknad i West village




Noho
Empire state building i bakgrunden




Solnedgång över Manhattan när vi åker över Manhattan bridge med tåget.


(Jag kan ha sagt Brooklyn bridge förut...det var feel!)
Brooklyn Bridge är den som är med på bilden







Grejjer!

Kändes konstigt att gå runt på Ikea..kändes som jag var hemma. Alla namnen på möblerna var på svenska..tom några svenska människor var där inne...och kiosen utanför! Hur mycket svenska grejjer som helst...massa mer än i Sverige. Jag passa på att köpa godissnören, Marabou choklad och rabarber och grädde te, och korv...för 50 cent.  Claude köpte sill och kaviar i burk. Just ja..dom hade kalles kaviar också..hade kanske varit billigare att köpa det där än att mama och syrran skickar det hela vägen från Sverige..hah fan då!

Nu är vi nyss hemkomna från bion..Star Trek! Jag är inte alls insatt i serien men filmen var riktigt bra..se den!

Nu ska jag mysa lite med Claude och käka svenskt godis!

Hejhej!


Wiiee!

Paket från Sverige igen! Glad glad glad!! Kaviar, sura flaskor, colaflaskor, ögonfransböjjare, min pincett och läppstift som jag glömde hemma, en nyckelringsgris och våtservetter så jag inte får svininfluensan..haha!
Tack Mamaa och Therese! (gissar på att dom var hjärnorna denna gången)

Jag har nyss varit och fixat mina naglar..och dom är inte alls snälla mot mina händer här..herregud va och vissa grejjor gjorde ont..men menh..nu är det gjort och det kosta bara 25 dollar.

Så fort Claude´s mamma kommer hem så ska vi åka till Ikea!!  Tror inte att det är sån skillnad mot Sverige..men kul att se ändå!







Sura flaskor!! En av mina favoriter




Tadaa!  Ont...gör det..





En kväll vid Time Square

I dag åkte vi till Time Square! Vi har varit hemma i flera dagar nu pga av det tråkiga regnet och jag höll på att bli galen...jag måste uuut!
Claude och jag gick först in på Sephora..(Claude´s favoritaffär)...riktigt bra sminkaffär här i USA. Där köpte jag primer och conceler från Smashbox somj jag har hört mycket bra om. Efter det så gick vi runt och kolla i lite souvenirbutiker..som äkta turister. Sen gick vi och käkade vi på en restaurang som hette Charley O´s. Gott gott gott!

Dags att hitta tunnelbana hem! Vi var lite osäkra på var just våran linje gick ifrån så vi fråga en kille...han visste direkt....mm precis! Han ledde oss i helt fel riktning!! Usch va arg jag var när jag gick runt i regnet i mina tygskor. Men tillslut så hitta vi...mina fötter hade hunnit blivit skrynkliga när vi var hemma.

Imorgon ska vi äntligen till Olive Garden! Jag har velat käka på det stället sedan jag var här förra året..men imorgon är det dags! Lunch på Olive Garden kl 12.00 med Claude´s mamma och hennes vännina.







Jag (med världens värsta ljussättning) och söte Claude dricker Strawberry Nirvana från Jamba Juice! Skitgott
och bara 180 kalorier!



Jag åt pasta med räkor, broccoli och vitvinsås
..



..och Claude åt BBQ ribs




Primer och conceler från Smashbox!

Moff!!

Det blev ingen kebab från Adria i Köping igår...haha! Hade verkligen velat det. Istället så beställde vi hamburgare från Mendy´s...Judiska versionen av Wendy´s skulle jag gissa på. Claude skämdes lite när han frågade om han kunde få ost på sin burgare..-No sir...we are kosher!  Haha! Stackars Claude..

Vid 23 så kickade mitt cola light beroendet in....så vi gick till affären. Passade på att köpa lite annat också...så det blev iallafall lite moff igår..

Nu ska jag dusha och sen blire lite frukost.

Hejhej från ett regnigt Brooklyn!



Sunchips, Cheetos (Favorit) och Hershey´s Cookies ´n Cream..Underbart!!

Igår 3/5

Igår blev vi bjudna till en privatfest som Phillips kompis hade. Tydligen så fyllde killen som bodde där år.
Äkta amerikansk fest med ölkägg och bearpong och flipcup.

Jag var med på flipcup..6 tjejer mot 6 killar står på varsinn sida va bordet..alla har varsinn mugg men ungefär 2 cm av valfri dryck i. Det börjar i ena änden av bordet. En tjej och en kille dricker ur innehållet av muggen..och sätter sen den uppoch ner på kanten av bordet. Nu ska man försöka flippa upp sin mugg så att den hamnar uppochner igen...om man lyckas så går turen över till nästa deltagare i laget. Laget som är klara först vinner! Jag måste erkänna att jag var så jävla bra på detta...varje gång det var min tur så lyckades jag flippa muggen på första försöket!! Medans andra håll på 6-7 gånger..Så stolt!

Vi gick till festen med Stephany, Josh och Dan.  Riktigt roliga människor att festa med.

I kväll hoppas jag på snabbmat.....bakfyllemat....kebab från Adria pizzerian i Köping......

Saknar Sverige litegrann..mest av allt familj och vänner! Men också maten..Oo just ja....jag köpte Wasa knäckebröd igår!! Helt överlycklig! Såå gott!


Jag glömde kameran hemma igår..men jag tog lite kort med mobilen...här har ni dom!



Ölkägg!
 95% av det man fick i muggen var skum!





Claude och Dan





Äkta Amerikanskt!
Bästa att skriva sitt namn
..




Claude och Stephany




Jag och en röd mugg i ett jättenyktert tillstånd




Stephany skulle sno öl av Dan...misslyckades och spillde på sina 220 dollars skor..Smaart




Stepahany och Josh



....

Ingen roligt vecka jag har framför mig....



Ja veeet!

Har inte bloggat på ett tag nu..men jag har inte kännt för det bara..Jag lovar att ja ska bli bättre!

I tisdags så var det riktigt varmt här! Claude och jag låg på gräsmattan ute på bakgården och sola..riktigt skönt var det!
Igår så var vi på BJ´s..en stor mataffär där alla förpackningar är storpack...Gissa om jag blev glad när jag hitta storpack av sushi!!

Nu ska vi käka frukost!



Träd på bakgården..utsikten när jag låg på rygg




Storpack av jordgubbar blev inköpt....här är några va dom..jäättegoda!

RSS 2.0