Atlantic city!

Japp! Igår var vi till Atlantic city! Efter 2 timmars bussfärd var vi framme i mini lasvegas.
Claudes mamma gick direkt för att börja spela på enarmade banditer, medans jag och Claude gick ner till vattnet. Man kunde gå hur länge som helst där, kändes precis som man var utomlands i något varmare land.
Efter en stund blev vi hungriga. Jag kände inte alls för någon finfancy restaurang så det fick bli Burger King! Jag kom på den smarta iden att vi kunde sitta så vi hade utsikt över havet. Dålig ide! Först kom en fiskmås och såg söt ut...tills den började gapa...och då kom det 10 till! Dom var helt galna!! Vi gav upp och gick tillbaka in. Vi såg sen att dom hade lappar som sa att restauragen inte kunde ersätta mat som tas av naturen = Galna fåglar.

I wanna gamble! sa jag till Claude. Så vi gick tillbaka till kasinot vi kom ifrån.
När man köper en bussbiljett till Atlantic city för 35 dollar så får man tillbaka 30 dollar att spela för. Fråga mig inte hur det går ihop men jag klagar inte.

Jag spelade en sväng ock forlorade typ allt...(som tur var så bjöd Claude mamma mig på biljetten dit..så jag förlorade inte riktigt ändå) Sen blev jag trött på det så vi gick och shoppade lite.
Sen blev jag spelsugen igen! Jag växlade in så jag hade 40 dollar. Jag spelade för ungefär 35 och vann 155 dollar!!! Ungefär 1200kr! Jäklar vad glad jag blev!
Dom pengarna ska jag troligen shoppa upp idag...en sväng till Marc Jacobs butiken...

Jaa! En sväng till Manhattan idag i 25 graders värme!

Hejhej!



Boardwalk





Mat



Fiint!



Claude vid havet




155 dollar!!










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0