Fias långa färd


Det var en gång en Fia som så gärna ville ha ett par svarta, snygga och normala byxor. Hon ville ha dessa byxor så jättemycket så hon färdades från stad till stad, klädbutik till klädbutik men utan att hitta några som passade. Fias problem var att hon inte hade idealkroppen som krävs i dagens samhälle. Den idealkroppen som är inprentad i klädebutikernas designers hjärnor och som absolut inte går att rubba.
 När byxorna var för små i midjan så var dom bra nertill men när byxorna var bra i midjan så var dom istället för stora nedtill. Fia undrar hur dessa designersmänniskor tänker, och sen blir hon lite arg. 

 H&m, Lindex och Kappahl var några av klädbutikerna som hon besökte, men utan resultat. 
Fia gav upp. Hon tänkte att det helt enkelt inte var meningen att hon skulle ha några svarta byxor. 

Men så hände det!! Fia var på väg hem efter sig färd av evighetsletande då hon stannade till vid en mataffär. Dyster och utmattad gick hon in iaffären, hon kom då på att just denna affären har en klädavdelning och sken upp! Men sen blev hon ledsen igen. Hon hade ju tidigare på dagen gett upp hoppet om att hitta dom speciella byxorna.
- Jag har inget att förlora! Skrek hon högt i affären och gick med bestämda steg mot klädavdelningen.
Där låg dom! Dom svarta byxorna som hon har förgäves letat efter hela dagen. Där, i matäffär bland pensionärer, bindor och hemorrojdsalvor. Dom svarta, snygga och normala byxorna! Dom satt som en smäck! Men inte nog med det! Priset var 199:-!!!

-Tack ICA Maxi! Skrek Fia

Så levde hon lycklig med sina svarta byxor i några månader
Snipp snap snut så var sagan slut!




 

Kommentarer
Postat av: Katrin

"plötsligt händer det" =)

2009-10-25 @ 22:54:00
URL: http://vardagenvar.blogg.se/
Postat av: Katrin

..absolut =)

2009-10-26 @ 14:14:34
URL: http://vardagenvar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0